Laatste loodjes & Corsofeest

De laatste week voor het corso is inmiddels ingegaan, de puntjes worden op de i gezet en de wagens worden ingekleurd zodat we vlot kunnen beginnen met het tikken van de wagen. 
Vanaf aanstaande donderdag beginnen we vanaf 13.00 uur met het steken en tikken van de bloemen. Vergeet hiervoor geen schaar mee te nemen!

Natuurlijk is er ook geen corso zonder een feestje. Daarom hebben we een richtlijn uitgezet van onze tocht der tochten door Zundert.

Zondag:
Na de optocht willen we rond 20.00 uur samenkomen op de Zonnewende, zodat iedereen de tijd heeft om zich ervoor nog even op te frissen. Naar gelang de avond wordt de locatie verder bepaald om er een knallend feest van te maken!

Maandag:
Uiteraard beginnen we om 9.00 uur met het verder afbreken van de tent. Hierna zullen we rond 13.30 uur verzamelen bij ’t Wapen van Zundert. Daarna stoppen we even bij: 

  • Den Soete Inval
  • Victoria
  • D’n Bels

Hierna willen we graag even een momentje inlassen voor de grote groepsfoto! De foto’s willen we graag rond 18.30 uur maken bij de wagen, waarna we vanaf 19.00 uur het laatste figuratieblok kunnen bekijken. We sluiten vervolgens de avond/nacht mooi af op de Zonnewende.

Dinsdag:
Vanaf 9.00 uur gaan we verder met het afbreken van de tent en het opruimen van de bouwplaats. We sluiten gezamenlijk af aldaar.

We kijken ook alvast wat verder vooruit, dus noteer in je agenda: Vrijdag 21 september vindt vanaf 20.00 uur de evaluatie plaats in de nieuwe schuur.

Laten we deze week met z’n allen nog even knallen en er een geweldig corso van maken! 

Met vriendelijk groet,
Bestuur Buurtschap ’t Kapelleke